Skip to content

Bestellen voor afhalen

Vanaf 3 maart 2021 is winkelen op afspraak toegestaan. Toch prefereren we het online bestellen en op een later tijdstip afhalen. Mede omdat we dan vooraf al hebben gecontroleerd of het gevraagde artikel op voorraad is. Het biedt wel meer ruimte voor de mensen die problemen hebben met het omschrijven van het benodigde artikel. Afspraak maken kan na deze datum zonder opgaaf van een omschrijving. We kunnen dan niet uitsluiten dat een 2e bezoek wanneer we aanvulling op de voorraad hebben noodzakelijk is.

Vanaf 10 februari 2021 is het toegestaan om online een bestelling te plaatsen en deze op een later tijdstip in onze winkel af te halen. Om dit proces mogelijk te maken hebben we onderstaand formulier om een afspraak hiervoor te maken.

Tot 3 maart blijft de beperking dat u als klant niet de winkel echt mag betreden van kracht en is er uitsluitend pin mogelijkheid aanwezig. Uit veiligheidsoverwegingen is er geen wisselgeld aanwezig.

Mocht het te moeilijk zijn om het artikel te omschrijven is een foto van het artikel voor ons heel vaak sterk verduidelijkend. Stuur deze per mail aan info@lichtpaleis.nl

Maar maak wel van bovenstaand formulier gebruik voor het maken van een afspraak!