Skip to content

Ons Bedrijf

 • Maart 1959

  Het Lichtpaleis - Dordrecht

  Het Lichtpaleis - Dordrecht

  Start van het bedrijf door overname van vorige eigenaar maar met een nieuwe naam, nieuwe gezichten want mijn moeder  kwam uit Den Haag en mijn vader uit Rotterdam. Een relatief kleine winkel van 50 m2 met zowel verlichting als klein huishoudelijke apparaten.

 • 1969

  Expo

  Expo

  Enkele keren is er in Dordrecht een Expo georganiseerd (1969 – 1970 – 1971) waarbij winkels uit Dordrecht en omgeving een presentatie maakte voor de consument. Voor die tijd heel vooruitstreven met een eigen stand.

 • maart 1979

  Filiaal Sterrenburg

  Filiaal Sterrenburg

  Maart 1979 groeide het bedrijf met een filiaal in Dordrecht Zuid in het W.C. Sterrenburg. Sterrenburg was een nieuwe wijk voor Dordrecht die nog volop groeide.

 • maart 1986

  Verhuizing winkel in het centrum

  Verhuizing winkel in het centrum

  In de periode 1983 – 1986 heeft Het Lichtpaleis de huidige locatie aangekocht en grondig gerenoveerd. In maart 1986 was het dan zo ver dat we van een winkel van 50 m2 naar een winkel van 200 m2 konden groeien.

 • 1999

  Verhuizing filiaal Sterrenburg

  Verhuizing filiaal Sterrenburg

  Het W.C. Sterrenburg kreeg een grote renovatie. Een aantal winkels moesten hierdoor verkassen. In het begin van het jaar de winkel leeg maken en na een paar maanden was de nieuwe locatie voor ons gereed.

 • 2004

  Sluiting filiaal Sterrenburg

  Door de vergrijzing van de wijk Sterrenburg liepen de bestedingen in de wijk terug. Hierdoor hebben we dit filiaal moeten sluiten.